Rendszergazdai tevékenység

Rendszergazda szolgáltatások a vírusirtótól a karbantartásig

Egy jól működő informatikai rendszer minden vállalkozás számára elengedhetetlen. A hibátlanul üzemelő eszközök mögött azonban bonyolult és kifinomult rendszer bújik meg: a közös hálózat, a stabil vírusirtó, a számítógépek és nyomtatók szinkronizálása mind-mind érzékeny részét képezik a rendszernek. Egy profi cégben mindez összehangoltan működik.

Mit nyújthatunk cégének?

Stabilan működő informatikai rendszert, hiba esetén gyors segítségnyújtást.
A vállalkozások többségében nem is tudatosul, milyen intenzíven használja informatikai rendszerét. Az eszközök azonban komoly terhelésnek vannak kitéve, meghibásodás esetén pedig nincs vesztegetni való idő. Sok cégnek a fennmaradását fenyegeti, ha az informatikai problémák nem oldódnak meg időben.

Van egy tény, amit sok vállalkozás nem ismer fel azonnal: egy jól működő vállalati informatikai rendszerhez komoly szaktudás szükséges.

A tüneti kezelések és ingyenes vírusirtók veszélye

Sok éves rendszergazdai működésünk során számtalan olyan meghibásodással találkoztunk, mely abból származott, hogy a vállalati informatika szakszerűtlen kezekbe került. Ilyen esetekben a vállalkozásnak nemcsak – akár napokra is – szüneteltetnie kell a tevékenységét, hanem komoly kiadásokra is számíthat.

Problémák, melyekkel azért találkozunk, mert „spórolni” akartak:

 • részleges vagy teljes adatvesztés
 • kártékony vírusok, vírusirtó lejárta vagy hiánya miatt
 • spamek áradata a vállalati levelezésben
 • rendszeresen lefagyó számítógépek

A vállalati informatika sokkal komolyabb dolog annál, minthogy gyakorlatlan kézbe kerüljön. A felelőtlen kezeléstől sok cégnek egyenesen a fennmaradása is veszélybe kerülhet.

Célunk

Önnek és munkatársainak kizárólag saját tevékenységükre kelljen koncentrálni.

Kiknek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Rendszergazda szolgáltatásunkat kifejezetten olyan kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, amelyek nem rendelkeznek saját rendszergazdával, de nagyobb biztonságra vágynak, mint egy ingyenes vírusirtó. Sék éves rendszergazdai tapasztalatunkkal pontosan tudjuk, milyen problémákkal szembesülnek az ilyen vállalkozások, és ismerjük a leghatékonyabb megoldásokat.

Miből áll rendszergazda szolgáltatásunk?

 • Új eszközök beszerzése, beüzemelése, meglévő eszközök összehangolása, karbantartása, felügyelete
 • Céges biztonságtechnika kiépítése, a vírusirtótól a hálózati tűzfalig
 • A rendszer folyamatos monitorozása felügyeleti szerverek segítségével
 • Azonnali javítás felmerülő probléma esetén
 • Számítógépes karbantartás
 • Szoftvernyilvántartás készítése, vezetése
 • Informatikai tanácsadás működő vállalati rendszerekben szerzett tapasztalat alapján

Mit vesz valójában, ha ránk bízza cége rendszergazda teendőit?

Nyugalmat. Számítógépes rendszere összehangoltan működik, ha pedig mégis meghibásodás történik, egy szakember azonnal a segítségére siet.
Biztonságot.  Ha hiba lép fel, legtöbbször már azelőtt javítjuk, hogy Ön érzékelné a problémát.
Időt.  Tapasztalt rendszergazdánk, mely ismeri vállalkozása gépparkját, a szervizelési idő töredéke alatt meg tudja oldani a nehézségeket.
Pénzügyi megtakarítást.  Rendszergazda felügyeletünkkel költségei nemcsak csökkennek, de kiszámíthatóbbak is lesznek.

Az eredmény: stabil és könnyedén kezelhető informatikai rendszer, mellyel Önnek és munkatársainak egy perc teendőjük sincs.

Amiért ügyfeleink szeretnek minket:

Lendületesség és szakértelem. Nálunk mindenkinek szenvedélye a munkája. Ez megnyilvánul stílusunkban és munkamorálunkban is, az egyszerű vírusirtó-telepítéstől a profi hálózatépítésig.
Gyorsaság. Mivel ez a munkavégzési stílus minimálisra csökkenti az időhúzó tevékenységeket, rekordidő alatt tudunk az Ön rendelkezésére állni.

Sokéves működésünk alatt kitapasztaltuk, hogyan működik legjobban egy informatikai cég.

Kerülje el azt a hibát, amit az induló kis- és középvállalkozások 90%-a elkövet! Ne elégedjen meg a félmegoldásokkal: bízza ránk céges informatikai rendszerének üzemelését, és alapozzon meg egy stabil hátteret saját tevékenységéhez!

Írjon nekünk, ha felkeltettük az érdeklődését!