Eset vírusirtó termékeink

Cégünk kiválasztja az Ön gépének vagy vállalati rendszerének legoptimálisabb vírusvédelmi csomagot kedvezményes áron!

Vírusvédelem több számítógépes rendszerekhez

Eset NOD32

A többszörösen díjnyertes NOD32 technológiára épült ESET Endpoint Antivirus 6-os verziója megújult felületen biztosítja a megismert gyors és hatékony vírusvédelmét vállalati ügyfeleink számára. Az új verzió funkcióit tekintve is számos újítást és fejlesztést tartalmaz, többek között az otthoni változatból megismert, a rejtőzködő kártevőket még hatékonyabban észlelő és eltávolító Speciális memóriaellenőrző modult, a biztonsági réseket célzó kártevőket kiszűrő Exploit blokkolót, a hálózati támadásokat meghiúsító Sebezhetőség elleni védelmet, az Adathalászat elleni védelmet vagy a továbbfejlesztett Behatolásmegelőző rendszert és Eszközfelügyeletet. Ezek segítségével hálózatának biztonságát még magasabb szintre emelheti.

 

Vírusvédelem 1 gépes rendszerekhez

Gyors és megbízható antivírus megoldás, mely védelmet nyújt az internetes károkozók minden fajtája ellen.


Az ESET NOD32 Antivirus proaktív módon képes blokkolni a kártevőket anélkül, hogy lelassítaná számítógépedet.

Internet-biztonság
Részletesen testre szabható
Könnyebb, gyorsabb
Windows 10 kompatibilis

Az ESET NOD32 Antivirus gyors és hatékony védelmet biztosít a vírusok, férgek, kéretlen reklámprogramok, trójaiak, rootkitek, kémprogramok és adathalász oldalak ellen.

Telepítés után azonnal élvezheti a magas szintű védelmet, vagy az átlátható kezelőfelületén több mint 150 részletes beállítása segítségével akár testre is szabhatja a programot.

Az egészen kisméretű adatbázis frissítéseknek és a felhő alapú védelemnek köszönhetően az ellenőrzési sebesség még gyorsabb lett. Más vírusvédőkkel ellentétben az ESET NOD32 Antivirus minimálisan terheli a rendszert, így annak teljesítményére nincs negatív hatással.

Az ESET biztonságos technológiáját már Windows 10-en is élvezheted.